среда, 19 октября 2016 г.

Поет зблизька

 В рамках проведення Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек відбулася бібліозустріч з поетесою Енергодарського літературного об'єднання "Резонанс" Надією Рубінською.




Щаслива та усміхнена іду,
Всі перешкоди на шляху долаю.
Обов’язково до мети дійду:
Бо Віру та Надію в серці маю!


Ось так оптимістично крокує по життю до мети Надія Петрівна Рубінська, наша землячка, яка наділена неабияким поетичним хистом. І цей дар їй важко приховати від людей. Душа просить виразитися у віршах, яких вже більше ніж 250. Вони і палкі, пристрасні, і глибоко ліричні, ніжні.   Учні 4-А та 5-Б класів мали чудову можливість послухати поезії у виконанні авторки, відчути настрій, чарівні порухи чутливої душі поетки.
Учениці 4-А класу: Філатова Уляна, Кононенко Дар'я, Жаховська Марія, Попова Дарина, Комендант Дар'я декламували напам'ять вірші Надії Петрівни. Хижняк Інесса наважилася прочитати власного вірша "Мамині руки". Музичним подарунком для присутніх стала пісня "Як у нас на Україні" у виконанні Комендант Дар'ї. Діти пiдспiвували хором. А потiм ще довго не відпускали поетесу, хотіли почути відповіді на власні запитання, бо така нагода живого спілкування зі справжнім поетом трапляється не щодня. 
Надія Рубінська подарувала збірку поезій ЛТО "Резонанс" - "Энергия сердец" та залишила побажання в "Книзі почесного читача шкільної бібліотеки".



Комментариев нет:

Отправить комментарий