среда, 26 февраля 2014 г.

Нові загадки "Острова книжкових скарбів"

Увага! Увага! Увага!
На "Острові книжкових скарбів" наполегливі шукачі знайшли ще одну записку з новими завданнями книжкового квесту.




Скарби книжкового острова чекають на вас!

4 комментария:

  1. Скажіть будь-ласка скільки дітей приймали участь?

    ОтветитьУдалить
  2. Більшість учасників - це п'ятикласники(десь 15 дітей). Для мене було здивуванням з яким захопленням відповідали дев'ятикласники (12 чол), бо так складається, що чим старшими стають діти, тим рідше можна спостерігати їх читацьку активність.Приємно ще й те, що наші професійні пошуки знаходять тих, до кого ми з такою наполегливістю намагаємося достукатися.Читичі мають знати, що в бібліотеці завжди є щось цікаве і неочікуване. Дякую Вам за увагу.

    ОтветитьУдалить
  3. Дорогі колеги! Хочу подякувати усім за кропітку працю. Усі заслуговують подяки. Особливо мені сподобалась виставка - квест "Острів книжкових скарбів" завідуюча бібліотекою Енергодарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Немашкало Людмила Миколаївна, яка дійсно переконала, що бібліотечна виставка - це не звичайна, припорошена пилом полиця з нудними книжками.

    ОтветитьУдалить
  4. Дорогі колеги! Хочу подякувати усім за кропітку працю. Усі заслуговують подяки. Особливо мені сподобалась виставка - квест "Острів книжкових скарбів" завідуюча бібліотекою Енергодарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Немашкало Людмила Миколаївна, яка дійсно переконала, що бібліотечна виставка - це не звичайна, припорошена пилом полиця з нудними книжками.

    ОтветитьУдалить