четверг, 23 декабря 2021 г.

Зимова книговерть

Кожна пора року має свою красу та неповторність. Не секрет, що зима — найчарівніша, найчудовіша і найказковіша пора року, яка є улюбленою для більшості з нас. Вона надихає багатьох поетів і письменників на створення різних дивовижних художніх творів, якими ми захоплюємося або знайомимося вперше.
Святкового настрою додасть вам книжкова інсталяція "Зимова книговерть".
Книжки разом зі сніжинками "кружляють, спускаються і лягають" на імпровізовананий сніговий замет. Ось "Лускунчик і Мишачий король" Ернеста Гофмана, "Різдвяна пісня в прозі" Чарльза Діккенса, "Вечори на хуторі поблизу Диканьки" Миколи Гоголя, а ще - "Ялинка" Михайла Коцюбинського, "Сойчине крило" Івана Франка, "Дивовижні пригоди в лісовій школі" Всеволода Нестайка, казки, вірші, легенди та цьогорічна новинка - "Різдвяна казка" Лесі Ворониної.
Бажаєте дізнатися що чекає на вас у прийдешньому році? Тоді скористайтеся службою "Новорічних передбачень". Тут ви зможете також переглянути книги про різні традиції, які неодмінно супроводжують зимові свята та безліч цікавої інформації, яка знадобиться у ці довгоочікувані дні.
Бажаю вам, шановні читачі, всіляких гараздів та цікавих книжок у Новому 2022 році! Хай здійсняться всі мрії!

Комментариев нет:

Отправить комментарий