среда, 13 октября 2021 г.

Поетичні крила Надії Рубінської

Щороку протягом жовтня проходять заходи Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек. Цьогоріч Місячник присвячений краєзнавству.
Прагнути знати більше про свій рідний край: історію, здобутки, традиції, видатних земляків; відчувати гордість від того, що саме тут ти народився, зростаєш, навчаєшся; підтримувати взаємозв'язок з поколіннями - це і є справжня любов до Батьківщини.
11 жовтня у великій залі шкільної бібліотеки відбулася літературна зустріч учнів 10-Б класу (класний керівник Наталія Гах) з талановитою Енергодарською поетесою Надією Рубінською.
Надія Петрівна неодноразово відвідувала наші бібліотечні заходи. Цього разу ми запросили поетесу поділитися новими здобутками та перемогами. Днями авторка отримала дипломи лаурета І ступеня Всеукраїнського конкурсу авторської прози та поезії "ЯwriteR" у номінаціях "Авторська поезія. Інтимна лірика" та "Авторська поезія. Байка". Фахове журі конкурсу надало високу оцінку творчості Надії Петрівни.
Надія Рубінська прочитала присутнім вірші та байки, які були представлені на конкурс, розповідала про те, що надихає її римувати власні думки, почуття, переживання.
Звучало багато поезій, присвячених Україні, коханню, природі, мамері.
Учаснисники зустрічі цікавилися сторінками біографії авторки та були в захваті від її розповіді про невтомнмй пошук себе та прагнення власного самовдосконалення.
Завідувач шкільної бібліотеки Людмила Немашкало додала, що брала участь в обласному проєкті "Письменники Запорізького краю", зібрала і упорядкувала матеріали, присвячені життю та творчості Надії Рубінської, які лягли в основу створення веб-енциклопедії "Письменники Запорізького краю," розділ Рубінська Надія Петрівна.
Зустріч видалався напрочуд теплою та змістовною. Авторка підписала та подарувала учасникам повну збірку своїх віршів "Крила Надії".
Пропонуємо слайд-шоу світлин цього заходу.

Поетичні крила Надії Рубінської автор: Людмила Немашкало


Комментариев нет:

Отправить комментарий