вторник, 16 февраля 2021 г.

Наслідуючи "формулу" наших предків

Навчатися - навчати себе. Це не просто зазубрювати параграфи підручників, а вміти здобувати нові знання й ними користуватися. І найкраще - протягом життя. Тоді світ відкриває свої таємниці, життя набуває нових барв, емоції додають молодості, а мудрість приходить раніше за старість. "Вік живи - вік учись" - таку формулу вивели наші предки, мабуть, щось таки знали.
З 18 листопада по 08 грудня 2020 року на платформі освітнього середовища КЗ «ЗОІППО» ЗОР проводився дистанційний тренінг«Відеосервіси в роботі педагога-фахівця». Ставши учасником тренінгу, навчалася створювати інтерактивні відео для того, щоб яскравіше, оригінальніше популяризувати книгу, читання серед користувачів.
Цікаво було випробувати можливість перетворення готової презентації на відео в програмі MS Power Point, публікації його в YouTube та за допомогою сервісу Learningapps додати інтерактивності відео

Вперше познайомилася з можливостями FlashBack для створення власного відео та розроблення інтерактивного відео в сервісі H5P.

Справжнім відкриттям для мене стали можливості використання сервісів: PowToon для створення відеоскрайбінгу; Vimeo для публікації власного відео; PlayPosit для надання інтерактивності відео.
«Цікаві факти про українську мову»

Сервіс PowToon нині активно використовую в практичній діяльності, відкриваючи його нові можливості. ("Щасливого Нового року!").

Сертифікат про підвищення кваліфікації за освітньою прогорамою дистанційного тренінгу "Відеосервіси в роботі педагога-фахівця". Щира вдячність тренерам: Ірині Сокіл та Кірі Стадниченко.




Комментариев нет:

Отправить комментарий