пятница, 6 декабря 2019 г.

Тут первоцвіт їх таланту розцвів

Первоцвіт : літературно-художній альманах : 25-річному ювілею присвячується. Вип. 4 / упоряд. : Л. Г. Мисик, Л. М. Немашкало, С. І. Швагер . – Енергодар, 2019. – 69 с. : іл., фото.

Літературно-художній альманах «Первоцвіт» традиційно укладається до ювілейної дати ЕЗОШ №7. 4-й випуск альманаху присвячується 25-й річниці відкриття першої української школи в Енергодарі. 
До ювілейного випуску ввійшли аматорські літературні твори учнів школи, які присвячені рідному краю, українській мові, Україні. 
Матеріали альманаху доповнені світлинами авторів та ілюстраціями з Google-колекції.
Збирають слова, наче цвіт у букети, 
Сплітають віночки барвистих рядків. 
У школі зростають майбутні поети, 
Тут первоцвіт їх таланту розцвів.

Переглянути збірку, ознайомитися з матеріалами, прочитати твори учнів, перегорнути сторінки новенького випуску Ви зможете, завітавши до шкільної бібліотеки та за допомогою сайту "Первоцвіт".
Сайт пропонує сторінки:
"Школа-красуня"- сторінка-візитівка, яка містить передмову до ювілейного видання;
"Ми - надія твоя, рідний краю" - розділ альманаху, який вміщує літературні доробки шкільних аматорів, присячених рідному Запорізькому краю;
"Україна в моєму серці" - це сторінка-зізнання в любові до нашої Батьківщини;
"Колиска мови золота" - сторінка поезій про українську мову;
"Україна - це Європа" - сторінка-звернення до молоді з закликом "хто, як не ми?", бути відповідальними за долю нашої держави;
"Роздуми" - філософські замальовки, записи зі щоденника роздумів.
Цікаво? Тож, переходьте за посиланням на сайт "Первоцвіт". Поділитися враженнями, запитати, поспілкуватися зможете за допомогою "Зворотного зв'язку" цього сайту.
 Приємного знайомства! 
https://bibliotekaezosh7.wixsite.com/almanah










Комментариев нет:

Отправить комментарий