понедельник, 13 марта 2017 г.

Бібліотекар ХХІ століття

10 березня учні 5-А класу (класний керівник Махова М. Р.) стали учасниками бесіди-гри "Бібліотекар ХХІ століття", що проходила у рамках шкільного місячника "Професійний орієнтир".
Завідувач шкільної бібліотеки Немашкало Л.М. розповіла учням про професію бібліотекаря, наголосила на його вміннях, необхідних знаннях, пояснила, що сучасний бібліотекар - спеціаліст з пошуку, обробки та донесення інформації до користувача. Він володіє сучасними інформаційно-комунікаційними технологіями та багатьма іншими знаннями. Крім того, бібліотекар - особистість творча, освічена, вміє працювати з людьми тощо.
Відчути себе бібліотекарями учні змогли за допомогою гри, розділившись на групи: "Медіаспеціалісти" (готували електронну презентацію); "Книгознавці" (доповнювали книжкову виставку); "Бібліотекар-Читачі" (вчилися вести записи у читацькому формулярі). Всі завдання були тематичними і присвячувалися вшануванню пам'яті Т.Г. Шевченка. 
Зустріч завершилася флешмобом "Читаємо Шевченка", під час якого учні та присутні читали свої улюблені поезії Тараса Шевченка.
Презентація групи "Медіаспеціалісти"

Комментариев нет:

Отправить комментарий