понедельник, 12 ноября 2018 г.

Жовтень - місяць шкільних бібліотек

Майстер-клас у шкільній бібліотеці
Насиченим видався цей жовтень. Як відомо, саме у жовтні проходять заходи Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек. В цьому році він проходив під гаслом "Шкільна бібліотека - центр творчого розвитку дитини" і присвячувався 100-річному ювілею В.О. Сухомлинського.
Серед заходів бібліотеки: конкурс «Книжковий драйв», благодійні акції: «Подаруй бібліотеці сучасну українську книгу», «Книжкова лікарня», виставка малюнків «Бібліотека моєї мрії», флешмоб «Гімн любові та добра», літературний пікнік «Людина починається з добра», день бібліотворчості «Читаємо. Малюємо. Граємо», виставка-портрет «Василь Сухомлинський – вчитель добра і краси» тощо.
Ще один захід обласного рівня відбувся на базі нашої бібліотеки - майстер-клас Немашкало Л.М., завідувача бібліотеки ЕЗОШ №7, переможця обласної педагогічної виставки "Освіта Запорізького краю - 2018" в номінації "Бібліотеки в умовах суспільства знань та реформування освіти". 27 учасників ознайомилися з досвідом роботи бібліотекаря із залучення школярів до читання, формування читацького інтересу за допомогою сучасних форм бібліотечної роботи. Крім того, учасники виконали практичні завдання, взали участь у колективній роботі та обговоренні. Змістовним, творчим, креативним, плідним виявився майстер-клас. З матеріалами заходу, фотоальбомом знайомтеся на сторінці ЗапоВікі та блозі Nota bene

Комментариев нет:

Отправить комментарий