понедельник, 9 сентября 2013 г.

Цікаві журнали нового навчального року!

  Не прогав новеньке! 


«Академія Саморобкіна» – яскравий журнал для тих, хто бажає розвивати творчі здібності, увагу і наполегливість, навчить працювати з різними матеріалами. У кожному номері цікаві саморобки з паперу, дерева, тканини, бісеру, пластиліну тощо. Конкурси, головоломки, розмальовки, пізнавальні матеріали та цікаві оповідання. Завдяки журналу Ви зможете самостійно зробити не тільки усілякі корисні речі, а й чудові подарунки.
«Колосок» — український щомісячний кольоровий науково-популярний природничий журнал для дітей та юнацтва.
Основні рубрики журналу:
Наука і техніка
Жива природи
Планета Земля
Логіка і кмітливість
Про все на світі
Поштова скринька 

"Професор Крейд" — яскравий пізнавально-розважальний журнал для дітей . Журнал цікаво, яскраво і доступно розповідає дітям про навколишній світ, дивовижні природні явища та складні наукові поняття.
Разом із кожним номером журналу читачі отримують спеціальний код доступу до нового музично-розважального додатка, який розміщується у розділі “Скарбничка розваг”.
Щомісяця вона поповнюється унікальними піснями та караоке, комп'ютерними іграми, цікавими аудіоказками та “історіями-жахалками”, заставками на робочий стіл, яскравими картинками-розмальовками, пазлами, відеошколою зі створення оригінальних саморобок тощо